Hva gjør jeg hvis jeg ikke får logget inn?

Den aller første gangen du skal logge inn er du nødt til å registrere deg som medlem – selv om du har mottatt nyhetsbrev tidligere. Dette er fordi du skal opprette en bruker-ID.

Etter at Malimo fikk kobling opp mot Feide kommer alle til denne innloggingsskjermen:

Dersom du har en Feide-bruker du ønsker å benytte for innlogging på Malimo trykker du på den første knappen: "Logg inn med Feide". Les eget hjelpedokument om gangen i sammenkoblingen her.

Hvis du ikke har/ikke ønsker å bruke Feidepålogging på Malimo skriver du inn e-posten din i feltet under. Klikk så på "VIDERE". Det sendes da en engangskode til deg på e-post. NB! Ikke trykk flere ganger på knappen for å bestille kode. De kommer som regel med en gang, men hvis man trykker flere ganger nulles kodene ut og det er alltid den siste koden som kommer som fungerer. Sjekk i søppelpost/spam hvis du ikke har mottatt noen e-post med kode. Det vil også bli mulig å bestille engangskode på SMS snart.

Slik ser vinduet for å fylle inn kode ut:

Skriv inn eller lim inn koden du har mottatt og trykk på "VIDERE". Hvis det er første gang du skal logge inn på Malimo etter at den nye innloggingen ble aktivert kan du se hvordan det ser ut under. Når denne meldingen kommer opp trykker du på "Fortsett".

Når du trykker på "Fortsett" vil du måtte bestille en ny engangskode. Når du logger inn med denne får du opp dette bildet:

Enkeltbruker gjelder for privatbrukere og for de som skal knytte seg til en lisens som arbeidsgiver betaler. Fyll inn navn og hak av på interesser. Dette gjør at e-poster du får fra Malimo har mye mer relevant innhold enn dersom du ikke merker av interesser. Det påvirker også tipsene du får når du navigerer på nettstedet. Etter du har haket av på det som passer klikker du på "Bekreft"-knappen. Ikke trykk flere ganger eller naviger vekk fra siden, den må jobbe seg ferdig og når dette er gjort blir du logget inn på min.malimo.no og kan sette i gang!

Trenger du mer hjelp? Kontakt meg Kontakt meg